Vad kan vi göra för dig?

Design, kampanj eller försäljning; Vi stöttar dig hela vägen till en färdig produkt. Våra projektledare är bra lyssnare och kommer att fokusera på dina behov. Vi säkrar att alla delar av din produkt tillverkas på ett hållbart sätt, från val av material, till uppföljning av uppförandekoder och produktkvalité.


Behöver du ta din produkt till nästa nivå?

Vi hjälper dig med utveckling och produktion av din produkt, från materialval till designförslag. Vi har stor erfarenhet av produktutveckling och förpackningslösningar. Är ni nöjda med er produkt som den är? Härligt! Vi kan fortfarande hjälpa till med produktion och kvalitetsinspektion tillsammans med din utvalda samarbetspartner.


Funderar du på att lansera en ny produktgrupp?

Känner du att idéerna börjar sina? Med stor kännedom om marknaden kan vi ta fram produktidéer som passar just dina och ditt företags behov. Vårt team kan vara med i hela processen, från idéstadiet till att hitta rätt fabrik, ta fram prover, laboratorie-tester, produktion, inspektion, transport och leverans hela vägen till dig.


Produktutveckling

Har du ett eget varumärke och/eller förbereder du för en kampanj? Vi hjälper dig med sourcing, säkra produktioner och de bästa alternativet för dig med ditt företags behov i fokus. Vi kan vara en samarbetspartner till din befintliga inköpsorganisation, bidra med vår kunskap och öka förutsättningarna så att ditt varumärke eller kampanj blir en succé.


Låt oss ta hand om din produktion

Lägg över allt ansvar på oss. Vi fungerar då som en outsourcad inköpsavdelning till ditt företag. Även om du redan har en egen inköpsorganisation kan vi komplettera samt stötta dem för att nå önskade resultat, på både lång och kort sikt.

Information om de produkter vi sourcar och producerar